2 grill accessories enhver grillmester MÅ eje

Selvom vi efterhånden er kommet et godt stykke forbi sommeren og næsten passeret én hel måned her i efteråret, så skal det ikke holde mig tilbage fra at tænde op i grillen, mindst én gang om ugen (hvert fald). Er du typen ligesom, som ikke kan få nok grill og grillning (måske laver du også hvert år til jul flæskestegen på grillen, som mig?) så er denne artikel lige præcis for dig. For her vil jeg fortælle lidt om de 2 grill redskaber / accessories som jeg mener at enhver grill entusiast simpelthen bare må eje – det er hvertfald nogle jeg ikke kan (eller vil) leve uden. Here goes.

Et ordentligt stegetermometer

Den første, og måske rimelig oplagte vil nogle mene, er stegetermometeret. Jeg var faktisk relativt længe om at anskaffe mig sådanne en lille bandit, i dag forstår jeg ikke hvordan jeg kunne leve uden i de mange år. Men det gør altså bare stegningen af AL slags kød meget meget nemmere og man opnår fuldstændig kontrol.

Inden jeg anskaffede mig et af de små termometere til stegning kunne jeg da godt lave en god bøf og en lækker steg – men det var langt fra hver eneste gang det lykkedes. Det har ændret sig voldsomt, efter jeg fik mig et ordentligt stegetermometer (det første jeg købte var for billigt og simpelthen ikke godt nok). Så kæmpe anbefaling herfra. Men køb nu et ordentligt et. En god idé, for at finde det rigtige, kunne være at finde en stegetermometer test, lavet i 2018, det gør chancen for fejlkøb noget mindre.

Fuldt sortiment af (ordentlige!) grillredskaber

Denne er der sikkert også mange som vil mene er oplagt, og måske er det igen mig der var lidt langsom, for de første år jeg grillede havde jeg meget få, og ikke særlige gode redskaber til grillen – jeg var simpelthen af den overbevisning at det nok ikke gjorde den helt store forskel. Og så havde jeg heller ikke SÅ mange penge den gang, så det var altid rart at spare hvor der spares kunne. Personligt har jeg både grillang, (stor og lille), grillrist med låg, spartel, stor stegegaffel, pensel og børste. Mangler du nogle af delene finder du et solidt udvalg på Roba.dk her. Igen, alle dele i en ordentlig kvalitet. Derudover har jeg eksperimenteret med pizzasten og roterende spyd til kylling, men det sys jeg ikke har virket særlig godt for mig, desværre. Det kommer måske senere.

Kommenter meget gerne nedenfor hvis du synes jeg har glemt nogle redskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *