3 ideer til en alternativ 30-års fødselsdag

Det er stort at blive 30 år. På flere måder markerer 30’erne overgangen fra ung til voksen. Man er måske gift, har børn, eller er begyndt at tænke på familieforøgelse – og hvis ikke, så har flere af ens venner det i hvert fald. Man har måske også etableret sig lidt bedre bolig- og karrieremæssigt, end man kunne prale af i starten af 20’erne. Derfor skal man selvfølgelig fejre, at man er blevet 30 år, og dermed for alvor er trådt ind i de voksnes rækker. Hvis du gerne vil holde en lidt anderledes fest, så kommer der tre gode forslag her:

Grill-festen med tema

Lån en have eller en gård, hvis du ikke selv har en, og hold en stor grill-fest i med et bestemt tema. Det kan eksempelvis være Hawaii-tema, hvor du selv og gæsterne bliver iklædt bastskørter og blomsterkranse, mens i mæsker jer i helstegt pattegris og eksotiske drinks – eller det kan være den pæredanske, med pølser, øl og kikset dansk musik. Jo mere gennemført dit tema er, jo sjovere bliver festen.

En weekendtur

Du kan også samle en lille håndfuld af dine nærmeste, og tage dem med på en weekendtur, hvor i fejrer dine 30 år på jorden. Det kunne eksempelvis være Barcelona eller London – eller hvor du nu altid har drømt om at rejse hen. Book et lækkert hotel og udforsk byen med dem du har kær.

Det kan selvfølgelig være en stor omkostning at skulle invitere andre med på en rejse. Har du ikke pengene til det selv, kan du låne dig til dem. Enten i banken eller på nettet. Se her hvor du kan finde de bedste forbrugslån online. Det er selvfølgelig aldrig optimalt at låne penge, og du bør kun låne, hvis du ved med dig selv, at du kan få pengene betalt tilbage over relativ kort tid, så din økonomi ikke drukner i renter, længe efter det sjove er overstået.

Den frække

Hvis du vil sikre dig en uforglemmelig fest, så kan du overveje at fejre din første dag som rigtig voksen med dine sjoveste veninder og en omgang legetøj for voksne. Det lyder måske lummert og skørt – og det er det også. Men det er også sjovt, og i kan måske udveksle erfaringer, sjove historier og finde lækre sager at købe, mens i drikker drinks og spiser snacks. Et dildo-party er og bliver den perfekter start på en bytur. Du kan også bare forkæle dig selv og købe alt det sexlegetøj, du aldrig fik prøvet i dine 20’ere. Se mere på lovebuddy.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *