Arbejder du i madbranchen? Vis dine varer til kunderne med et display køleskab!

Det er ikke det kønneste til køkkenet, men der er faktisk mange fordele ved et display køleskab. Hvis du arbejder i madbranchen og laver noget selv, så er et display køleskab den ideelle måde at give dine kunder friheden til at vælge, uden at maden skal blive dårlig.

Køb af displaykøleskab kan være en kæmpe fordel for din forretning. Læs mere herunder.

Fordelene ved køb af displaykøleskab

Et displaykøleskab er perfekt til dig, der laver to-go varer selv. Køb af displaykøleskab er et strategisk valg, der kan skubbe salget lidt bedre.

I et display køleskab kan du gøre varerne lettere tilgængelige for kunderne. Hvis du for eksempel selv laver pakkede madvarer, der skal stå på køl, så bør du overveje et køb af displaykøleskab. Maden må ikke stå uden indpakning i display køleskabet, hvis det er til salg – en slagter på fx ikke lægge råt kød derind, medmindre det er forseglet og pakket godt sammen. Så skal du have fat i et andet produkt.

Men i et displaykøleskab kan du sætte flasker med din egen juice, saft eller øl, eller du kan sætte færdigpakkede kager, frugtsalater eller retter derind. Så længe, de er forsvarligt lukkede, gør det det nemt for kunden selv at finde det, de vil have, og overskue det, uden at stå lige ved kassen.

Køb af displaykøleskab for andre erhvervstyper

Det er ikke kun madbranchen, der kan nyde godt af et displaykøleskab. Hvis du har en butik, der sælger andre varer, så kan et enkelt display køleskab med vand og sodavand virkelig klare sig godt – især i sommeren.

Butikker i forbindelse med museer, turistattraktioner eller feriebyer og -områder kan tjene gode penge på et displaykøleskab. Det er en god måde at skabe tilgængelighed til kunderne. De kan se udvalget, uden at de behøver hjælp til at få det repeteret. Det sparer også dig mere tid, og alle får det meget nemmere.

Et displaykøleskab behøver ikke købes i forbindelse med salg. Det kan også være, skabet er dedikeret til fx medarbejdere eller allerede betalende kunder, og at indholdet er komplementært. I fitnesscentre er det eksempelvis altid et hit med gratis vand eller frugt til medlemmer, enten pr. træning eller i sommerhalvåret.

Du kan bruge dit displaykøleskab, som du vil. Det er en praktisk anordning til erhverv, og så længe, fødevarestyrelsens regler om rengøring overholdes, vil det kun gøre gavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *