En bideskinne er din spændingshovedpines fjende nr. 1

Hvis du hører til den store gruppe af danskere, der regelmæssigt lider af spændinger og hovedpine, så bør du nu spidse ører. Der findes nemlig et afprøvet og effektivt middel til at komme disse invaliderende lidelser til livs, og dette middel skal placeres i munden. Der er nemlig tale om en bideskinne.

Tandlægen over lægen

Hvis man for blot få år siden led af regelmæssige spændinger og hovedpiner, så ville man som regel tage en tur til lægen for at få løst problemet. Men er du klar over, at det nok snarere bør være din lokale tandklinik, som du bør aflægge et besøg? For selvom lægen selvfølgelig sagtens kan hjælpe i visse situationer, så vil en tandlæge kunne tilbyde en ikke-medicinsk løsning – der oven i købet er mere effektiv.

Bideskinner kan være med til at gøre dig væsentligt sundere

Mange folk med spændingshovedpiner har desværre en uheldig tendens til at bide tænder, og det store pres der derved påføres ens kæbe og tænder er direkte ansvarlig for flertallet af deres spændingshovedpiner. Ved ganske enkelt at udligne trykket med en bideskinne, vil man i over halvdelen af tilfældene fuldstændigt eliminere lidelsen. Spændingshovedpiner forekommer hyppigst hos mennesker i alderen tyve til fyrre, og vil oftest minde om den frygtede migræne. Ved at anvende en bideskinne vil du i flertallet af tilfældene hurtigt føle dig langt bedre tilpas, sundere og med betydeligt mere energi. Find en god bideskinne hos Antibite.dk, der er en af de førende producenter af kvalitets bideskinner herhjemme.

Mad & sundhed

At anvende en bideskinne hjælper selvfølgelig på dit generelle velbefindende, men for at du skal føle dig rigtig sund, så børe den naturligvis kombineres med sund mad og rigeligt med motion. Med en bideskinne er nattesøvnen nemlig klaret, og det er nu med at lade de to andre elementer tage over i de vågne timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *