Er du vild med amarone? – du skal opleve Valpolicella

Én af danskernes foretrukne vine fra italien er en amarone vin. Du har sikkert både hørt om druen før og smagt på en amarone vin. Udover at det er den vintype, som falder i danskernes smag, så er italien en af danskernes yndlings rejsedestinationer. Derfor kan der godt være en sammenhæng mellem disse to ting. Er du til amarone vin, så er du havnet det helt rette sted. Her kan du nemlig finde inspiration til vine der minder om og som du bare må prøve. En god vin er prikken over i’et på den gode middag og samtidig er det også prikken over i’et på det gode selskab. Her kan du læse og lære mere om vin og dermed skabe bedre muligheder og fordele for dig selv, middagsselskabet og selve middagen.

Sådan kan du vælge den vin der passer til dig, dine gæster og din middag – amaronen passer især godt til den danske julemiddag

Ser man på det store billede, så er amarone vin ikke den helt store vin. Til gengæld har den gjort sit indhug i Skandinavien og specielt i Danmark. En god amarone er fyldig og varm. Du kan finde et bredt udvalg her og dermed også finde den amarone vin som passer til dig, selskabet og middagen. Amaronen er især god til den danske julemiddag, da den komplimentere maden exceptionelt godt. En Valpolicella er en vin der også er lavet på amaronen og derfor kan du med fordel se på, hvilken af disse vine, som du vil have til din middag. Det er en vin, som du kan finde i mange forskellige typer og prisklasser og derfor er den det perfekte valg til dig der skal holde middagsselskab.

Den perfekte værtsgave eller værtindegave – amarone har mange fordele

Det er dog ikke kun en god vin, når du skal holde et middagsselskab selv. Det er også en rigtig god værtsgave eller værtindegave. Du kan få en amarone vin i mange forskellige afskygningere og prisklasser, derfor er du sikker på, at du kan finde en vin til enhver smag og til den pris, som du er villig til at give i gave. Traditionelt set, så skal den vin man får i gave, serveres til maden. Derfor er du som gæst også sikker på, at du vil få en vin til maden, som helt sikkert er god, fyldig og varm.