Hvilke maskiner bruger en slagter?

Hvis man er slagter og skal ud og have nye maskiner, er det lidt af en jungle. Man skal have maskiner til at hakkekød, blande kød osv. osv.

Et af de firmaer der leverer storkøkkenudstyr til slagtere er det danske firma Gastroudstyr.dk og vi har snakket med direktøren Mads Rasmussen for at hører lidt om hvad en slagter skal bruge for at kunne skabe mere salg i hans butik, udfordringer var at han kun måtte nævne 1 maskine.

”Hvis du skulle sige en utraditionel maskine til slagter med fordel kan få i hans butik, hvad ville det så være?”

Jeg ville klart vælge en ikke maskine men et flaskekøleskab!

Det undre dig måske lidt mit svar, men der er penge i at sælge drikkevarer så hvorfor ikke? Desuden holder sodavand og andre drikkevarer sig længere end andet som er let fordærveligt som kød, pålæg osv.

Du kan blandt andet se et stort udvalg af flaskekøleskab hos gastroudstyr.dk

Ser du, mange slagtere sælger sandwich, smørrebrød eller lettere anretninger som f.eks. håndværkere skal have med på farten. Selvom din sandwich er velsmurt og smager fantastisk, så skal din kunde ofte have noget at skylle ned med. Her kommer et flaskekøleskab ind, her kan du præsentere dine drikkevare flot og vigtigst de er kolde lige klar til at drikke. Spørg dig selv hvad ville du helst? Have en kold cola eller den slatne, bilvarme vand der har ligget i bilen siden ens vagt startede?

Det er nemt at sælge drikkevarer og man kan endda lave tilbud. 1 Sandwich 45 + sodavand = 65, du sparer 5 kroner. Kunden ser rabatten og det gode tilbud og er alligevel tørstig så hvorfor ikke.

Med et dækningsbidrag på 100% (sodavanden koster 10 kroner du sælger til 20) så skal du blot sælge til 10 kunder om dagen så har du 2000 mere om måneden og hele 24.000 om året bare fordi du sælger en sodavand. Dette er faktisk lavt sat. Så derfor hvis du spørger mig hvad en slagter skal bruge er det et flaskekøleskab som tjener sig selv hjem på 2 måneder med et stabilt kundeflow.

Det stopper heldigvis ikke kun der, tænk over når du selv er på McDonalds, hvor tit købe du pommes frites dressing med hjem selvom du har mayonnaise i køleskabet, eller hvor tit tager du ikke lige en ekstra cheese burger?

Kunsten er at finde en pris hvor kunden rent psykologisk tænker ”jeg prøve det er jo kun 10 kroner” og her er coin offers fra McDonalds et perfekt match til liiiige at tage en ting mere fordi man lige er ekstra sulten eller fordi man lige skal prøve den nye smag der er kommet.

Så når du skal tænke storkøkken udstyr i din butik så tænk ud af boksen, og hvad der kan give et godt afkast uden den store investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.