Hvordan finder jeg det rigtige bålfad til at lave mad på?

Et bål fad er et møbel til haven og det må gerne kunne stå ude hele året, da det kan være hyggeligt at tænde op i bålet om vinteren. Så kan man varme sig ved flammerne og hygge omkring bålet. Derfor er det vigtigt at materialet kan holde til at står ude hele året, i alt slags vejr.

Du kan læse meget mere om hvilket bålfad du skal vælge lige her.

 

Da det regner meget om vinteren, vil vi altid anbefale at du køber et bålfad med hul i bunden. Det ser du også ved Kije røgfri bålsted, som udover hul i bunden giver dig et unikt design og et innovativt design.

Nogle typer bålfade, kan både bruges til hygge, men er også designet så man kan lave mad hen over dem. Det kan være med en grilrist som svæver eller en af de helt nye gril plader, som bare ligges oven på bålstedet og du griller direkte på pladen.

Når du har et bålfad, er det også den sikreste måde at tænde ild, da du hele tiden kan begrænse flammerne til lige over bålstedet.

Men et bålsted er meget mere end bare hygge, det er også med til give din have eller terrasse lige det udtryk du leder efter og som gør at din have skiller sig ud fra alle de andre. Det giver både hygge og varme på terrassen hvis det placeres rigtigt.

 

Hvad er bålfadets funktion?

Der kommer flere og flere anvendelsesmuligheder af dit bålsted. Der kommer hele tiden nye små redskaber, som kan bruges over dit bålsted. Et er at det kan bruges til at lave snogbrød og riste skumfiduser, men nu kan bålstedet også være en integreret del at havens møbler. Der findes så mange nye designs, så lige gyldig hvilken stil du har i haven, vil der også være et bålsted der passer dig.

 

 

 

Sikkerheden med et bålfad

Vi må aldirg glemme sikkerheden når vi laver bål. Det gælder både ved et helt almindeligt bålsted, men også hvis du har et bålfad. Hvis dit bålfad er lavt, så skal du tænge på hvor du stiller det, da det sikkert bliver meget varmt under bunden og kan risikere at antænde underlaget.

Hvis du stiller det på din græsplæne, vil dit græs med stor sandsynlighed blive svitset, men det vil dog nok komme sig igen. Du kan også vælge at købe ben til dit bålfad, feks som på Kije røgfrit bålsted. På den måde bliver dit bålsted hævet over jorden og du undgår at underlaget tager skade.

Så kan du også udnytte muligheden for at samle familie og venner omkring bålet, da det er meget nemmere at lave mad over et bål dr er hævet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *