Kaffe til erhverv – her er 4 muligheder

Er det tid til at skifte kaffeløsning på kontoret? Eller prøver du at finde ud af, hvilken kaffemaskine der skal stå på det nye kontor? Så kan du blive klogere her. Der findes mange forskellige muligheder for kaffe til erhverv. De har hver især sine fordele og ulemper, så det handler om at vælge den løsning, der passer bedste til jer.

Herunder kan du læse mere om fire muligheder for kaffe til erhverv.

Mulighed 1 – Filterkaffe

Filterkaffen har gennem årene været det mest populær valg i de danske hjem og på rigtig mange arbejdspladser. Hvis du vælger filterkaffen, kan du få billig kaffe til erhverv og en maskine, der er let at vedligeholde.

Det er en fin løsning, når du vil lave kaffe til flere person ad gangen, men du vil ofte skulle gå på kompromis med udvalget af kaffe.

Mulighed 2 – Fuldautomatisk espressomaskine

Hvis du vil investere lidt ekstra i kaffe til erhverv, kan du gå efter en fuldautomatisk espressomaskine, der tilbyder et stort udvalg af kaffe. På den måde kan alle på kontoret få deres kaffe, præcist som de godt kan lide den.

Dette er en meget populær kaffeløsning, som kan brygge rigtig god kaffe, og som er nem at betjene for alle på kontoret.
De eneste ulemper er, at det kan være en dyr løsning, at det kan være svært at servicere mange personer ad gangen, og at mælkebeholderen skal renses hver dag. Der er lidt mere arbejde, og det er en lidt større investering – men kaffen er god.

Mulighed 3 – Kaffekapsler

Den tredje mulighed for kaffe til erhverv er kaffekapsler. Her har vi igen fat i en praktisk løsning, der ikke kræver meget vedligehold. Herudover giver den også ansatte muligheder for at prøve forskellige kaffekapsler.

Kaffekapslerne er dog også en af de dyreste kaffeløsninger, hvis man kigger på pris pr. kop. Så hvis du har en masse kaffehungrende medarbejdere, skal du måske vælge en anden løsning.

Mulighed 4 – Kaffeautomat med formalet kaffe

Til de helt store kontorer, hvor der kommer hundredvis af mennesker forbi kaffeautomaten hver eneste dag, kan mulighed 4 være et oplagt valg. En kaffeautomat med formalet kaffe skyder en kop kaffe ud på rekordtid. Du vil dog ofte skulle gå en smule på kompromis med kvaliteten og smagen af kaffen.