Lækker peanutkage

For lige præcis en uge siden blev jeg et år ældre. 36 somre kan jeg nu skrive på mit cv. Syntes det ser ud af meget – men jeg har jo opnået det jeg gerne vil. 2 fantastiske dejlige børn, en dejlig mand og snart et lækkert hus. Alle har vi et godt helbred og griner helt klart mere end vi græder.

De siger at 40’erne er det nye sort, så jeg har fortsat noget godt i vente… Kan også godt mærke, at der falder ro på med mange planer, drømme, forventninger etc…. Man lærer at værdsætte de små ting og nyde livet.. Det kan umuligt gå ned af bakke – endnu….

Nå. Men når man har fødselsdag må man helt klart gerne frådse og forkæle sig selv. Det kan man sagens gøre på en fornuftig måde. Vi inviterede mine forældre på kaffe og kage – og kagen bagte jeg selv for den skulle bages med kærlighed og alle mine ynglings ingredienser. Okay ikke alle – men et par stykker af dem.

Resultatet var ganske udemærket. Manden min frygter altid en kedelig “skorpe” fordi jeg jo helst bager kage uden sukker og mel …. – Han var dog ganske tilfreds og spiste med velbehag.

Chokoladen nåede ikke helt at størkne – det havde vi ikke tid til.. vi skulle jo smage.

Kagen indeholdte følgende.

  • 150 gram hakkede Mandler
  • 100 gram Dadler
  • 2 Æg
  • 2 gode spsk Peanutbutter
  • 1 drys Salt
  • Saltede Peanuts
  • Masser af mørk Chokolade

Tænd ovenen på 200 grader. Mandlerne hakkes

Alt blandes og moses godt sammen jeg brugte sådan “en” til kartoffelmos. Max effektiv når man ikke har nogen køkken-maskin-park – fylder også klart mindre og billigere i strøm (positiv indstilling… )

Blandingen hældes i en form og bages i 20 minutter.

Når bunden er færdigbagt dryssede jeg lidt saltede peanuts på og derefter smeltet chokolade… Hvis du kan, lad så kagen stå lidt…. men det kan være svært… 😉

Super lækker…  Inspiration er hentet lidt her og lidt der??? Håber ingen føler sig snydt?

Hvis du nu skulle mangle en kageopskrift til weekenden kan denne anbefales. Ingredienser jeg ihvertfald altid har på lager Så kan det næsten ikke gøres nemmere

Lidt kage må man godt. Specielt når der er en god anledning som eks ferie – eller bryllupsdag. Vi fejrede begge dele så fik faktisk også Chokoladekugler … 😉 Ups

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *