Tag på en lækker gourmet-fokuseret rejse til Brasilien

Brasilien er et stort land, og medmindre du har masser af tid, er det en god ide, at du bruger noget tid på at planlægge din rejse til Brasilien, inden du tager af sted. I mange lande kan du bare rejse rundt på må og få og nok nå det hele alligevel. Det kan du ikke i Brasilien, hvor afstandene er gigantiske. Og selvom det første mange tænker på, når de tænker Brasilien, ikke ligefrem er gorumet-mad, så er det brasilienske køkken faktisk super super lækkert og man kan sagtens få en masse gourmet-oplevelser.

Brasiliansk mad og gourmet

Der er fundet informationerne omkring mad i Brasilien på: www.enfamiliederrejser.dk.

Der findes nogle brasilienske retter som simpelthen bare må prøves, når man er afsted. Brasiliens nationalret er Feijoada, som faktisk er en gryderet der oprindeligt er lavet af slaverne. Sorte bønner,forskelligt slags kød og ris er hovedingridienserne. Det er en af de retter man bør prøve flere forskellige steder – både på de finere restauranter, men også de små gadekøkkener.

Brasilien = godt kød! Godt kød = Churrasco, hvor man ofte blive mødt af en buffet, samt tjenere der går rundt med store spyd med kød på, som de serverer af direkte på bordene. Nogle steder får man et grønt og rødt kort, på den måde kan tjeneren se, om man ønsker mere at spise.

Brasilien har også nogle helt fantastiske frugter, der er meget mere friske, end dem vi oplever herhjemme. Når man så går rundt i den bagende hede, så er en kold læskende juice, eller ”Suco” lige sagen. Det er fantastisk!

Kontrasternes land

Brasilien rummer store kontraster både i forhold til rig og fattig og i forhold til den meget afvekslende natur. En rejse til Brasilien er derfor helt sikkert en rejse, som du aldrig vil glemme. Du kan bruge et par uger i landet eller bruge flere måneder og stadig føle, at der er masser, som du ikke har set. Det er derfor virkelig et sted, hvor du får nogle meget anderledes oplevelser end her i Danmark.

Badeferie på nogle af verdens lækreste strande

Hvis du gerne vil på badeferie, behøver du ikke at rejse meget rundt i landet. Ved storbyerne Sao Paulo og Rio de Janeiro finder du nemlig nogle af verdens lækreste strande. Det gør, at det ikke er svært for dig at få tiden til at gå, når du skifter mellem at ligge på stranden og sole dig og at gå i vandet.

Når du ligger på stranden, er der dog også rig mulighed for at se på brasilianerne og den måde, som de lever deres liv på. Du vil nok opdage, at de er langt mindre blufærdige, end de fleste af os danskere er. Langt de fleste finder det meget charmerende og som et friskt pust, at det er sådan. Det kan være, at du selv bliver inspireret.

Når du bliver træt af at ligge på stranden, er der også meget andet at lave. Der er et væld af gode restauranter, og du har gode muligheder for at komme ud at shoppe eller gå på kunstgalleri.

Brasilien rummer masser af eventyr

Hvis du gerne vil på en ferie, hvor der sker noget, og hvor du kan opleve noget helt andet, end det som du kan herhjemme, er Brasilien også det helt rigtige land for dig. En del af den store Amazonasflod går for eksempel gennem landet. Det præger både landets frodige natur og de mennesker, der lever langs med floden.

Hvis du gerne vil helt tæt på de mennesker, der lever der, er det en god ide, at du sejler ned af floden. Det giver dig også mulighed for at komme tæt på dyrelivet der. Du kan for eksempel se farvestrålende fugle, der flyver rundt under de høje, dybgrønne trækroner. Du kan også se små legesyge floddelfiner, der er et herligt syn og gør alle i godt humør.

Det er også i Brasilien, at du kan opleve det store Iguazu vandfald. Det er en meget flot oplevelse, når du ser det gigantiske vandfald, hvor vandet fosser brølende ned over siden i rivende fart. Det kan få enhver til at føle sig lidt lille.

Det er klart at en tur til Brasilien vil stå familien i lidt mere, end en uge i Spanien eller Italien. Men så meget dyrere behøves det faktisk ikke være, hvis man bare er smart og tager afsted ude for sæsonen, køber billetter i god tid og researcher billige hoteller hjemmefra. Har man ikke pengene på lommen pt. kan det godt være at et lille lån kan være nødvendigt. Vi anbefaler selvfølgelig at hvis man låner penge, at man så kun gør det hvis man er 100 % sikker på at man kan betale dem tilbage indenfor en kort periode, så renter og gebyrer ikke løber op. Hvis man af en eller anden grund ikke vil låne i sin bank, kan man ansøge et af de mange firmaer online, se f.eks. en oversigt over steder man kan låne penge her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *