Tips til en sundere hverdag – med måltidskasser og motion

Når hverdagen ruller kan det være svært at holde fast i en masse besværlige kostplaner og træningsvejledninger. Her kommer derfor et par enkle tips og tricks til, hvordan du nemt kan gøre din hverdag sundere.

Vand

Rigelige mængder vand øger din sundhed betragteligt! Din krop har brug for mindst to liter om dagen, bare for at holde de basale funktioner igang. Drik gerne 3 liter, da der så også er lidt ekstra til udrensing.

Tag trapperne

Du har hørt det tusinde gange før, men det GØR en stor forskel hvis du i hverdagen tager trappen i stedet for rulletrappen eller elevatoren. Tager cyklen i stedet for bilen eller bussen. Står i stedet for at sidde. Fortsæt selv listen 🙂

Spis sundt og variet, nemt – med måltidskasser

I en travl hverdag, med børn, og/eller, sports aktiviteter, hobyyer, kæreste osv. kan det være ret svært, for os allesammen, i alle perioder, simpelthen at få spist sundt og varieret – især til aftensmaden kniber det ofte for os. Om det så er på grund af tiden, eller overskuddet, det er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Men det er lige præcis her at de geniale måltidskasser kommer ind i billedet.

Måltidskasser er meget simpelt og nemt kasser der indeholder måltider. Ofte køber man for en uges tid af gangen. Også får man en kasse, hvor der er måltider til hele næste uge f.eks. Nogle er kun med aftensmad, men man kan også få flere der også er med morgenmad, frokost og nogle endda med mellemmåltider (som du kan læse mere om nedenfor).

Du får altså sunde råvarer, præcis de mængder du skal bruge, lækre opskrifter, så man har lyst til at lave mad, og det hele bragt lige til døren, så tiden på at handle slipper du helt for at bruge. Jeg vil virkelig anbefale dig at prøve en måltidskasse, bare én uge – hvad kan det skade? Se en komplet oversigt over de forskellige måltidskasser der findes her.

Spis mellemmåltider

Mange sulter sig selv for at tabe sig, men ikke nok med at det er super usundt for kroppen, så er det også bevist, at det har den stikmodsatte effekt i forhold til vægttab. Når du sulter dig selv er der nemlig 10 gange større chance for, at du falder i fælden om eftermiddagen og sent på aftenen, og enten spiser for meget, eller griber til de søde sager fordi dit blodsukker er for lavt. Så sørg for at spise nogle sunde mellemmåltider bestående af eksempelvis grøntsagsstænger og nødder.

Gør det nemmere og sjovere med gadgets

Personligt er jeg i mod at man blot køber nye ting for at købe nye ting, men når det kommer til vores sundhed og velbefindende, så sys jeg helt klart at man skal købe småting, hvis de kan hjælpe på dette område af ens liv. Personligt hjalp et pulsur med skridttæller mig til at blive mere aktiv, simpelthen fordi at jeg sys at det blev lidt sjovere at tage trappen, gå en lang tur og lign., fordi jeg kunne tracke på min indsats.

For at det ikke skal være løgn så gav jeg min far præcis samme ur i julegave sidste år, og det har sørme også hjulpet ham en lidt i den rigtige retning. Så mangler du en god win win gave til din far næste gang der er gaveanledning, kan sådanne et måske være en god idé. Nu er jeg jo også selv far, og havde jeg fået det i gave i stedet for at købe det selv havde det også været et hit.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *