Vinduespudser

Vinduespudsning er sundt for både krop og sjæl

Øjet er et vindue til sjælen; sådan siger et gammelt ordsprog, og sådan siger forskerne. Altså må der være noget om det. Overføres dette til boligen, må vinduerne altså også afsløre husets sjæl – og derfor er det vigtigt, at de er rene. For mange er vinduespudsning måske ikke yndlingsbeskæftigelsen, men vi må næsten kunne blive enige om, at vinduer nu engang er pænest, når de ikke kan ses. En bonus ved dette er, at det også er sundt for dig og din krop.

Vinduespudsning og dets fordele

Selvom du måske ikke tror det, så er rengøring en form for motion – og her er vinduespudsning https://www.slagter-engstrom.dk/vinduespudsning-…de-krop-og-sjael/ikke en undtagelse. Al bevægelse er nemlig motion. Har du vandet, som du kaster op på vinduet på jorden, bøjer du dig ned og rejser dig op, hver gang vinduet skal have en omgang. Når du skraber vinduet af, strækker du dig højest sandsynligt, så du kan nå det øverste. Alt dette forbrænder kalorier og koblet sammen med en god diet, kan du komme i topform med rengøring. Så er fitness og sport ikke noget for dig, kan du blot gribe fat i spand, klud og sæbe og bringe dig og din familie i form, samtidig med, at I får ordnet de huslige pligter.

Vinduespudsning til den travle arbejder

Arbejder du til gengæld hårdt 5 dage om ugen og holder formen ved lige på andre måder, virker vinduespudsning højest sandsynligt stadig som en pligt. Du kan selvfølgelig altid bruge tiden med musik i ørene og tage det som en mulighed til at være lidt alene, men dette gøres tit med træningen, og det er derfor ikke sikkert, at du ønsker mere alene-tid end den time du bruger i fitness. For dig findes der heldigvis andre løsninger; der findes et ton af forskellige firmaer, der tilbyder vinduespudsning, rengøring og havearbejde til en fornuftig pris, så du kan bruge tiden, som du helst vil bruge den. Lyder dette som noget for dig, kan du læse mere på www.gronpolering.dk, som kan pudse dine vinduer for dig, mens du bruger tiden med din familie i stedet.

Rene vinduer

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *