Optimér din drink

Weekenden nærmer sig og du skal agere vært for en hyggeaften med vennerne. Dette indebærer sædvanen tro at I skal have nogle gode drinks, hvilket I alle sammen går meget op i.

I er alle sammen store tilhængere af gin, så derfor er det naturligvis også dét, du har tænkt dig at servere for dine gæster.

Du har købt en god gin nede i vinhandleren til omkring 300 kr., som du har fået anbefalet og som du har læst om på nettet, og som du glæder dig til at skænke for vennerne. Senere kommer du i tanke om at du også skal have noget at blande den op med, så da du alligevel er nede og handle, køber du lige et par flasker tonicvand med til 5 kroner stykket. SÅ er alt klar til hyggeaftenen, mener du.

Men da dine gæster smager din gin og tonic vrænger de åå næsen, for de synes den er flad. Det forstår du ikke, du har jo købet en god, dyr gin, men hurtigt finder I ud af at den flade smag skyldes den billige, lavkvalitets tonicvand, du har brugt til at blande op med.

Superærgerligt at give forholdsvis mange penge for en god flaske gin, og så ødelægge smagen med en billig mixer. I dette tilfælde er det et dårligt sted at spare. Kvalitet fortjener kvalitet!

 

Ginger Ale

Fever-Trees Premium Ginger Ale mixer, kunne være et eksempel på noget, der ville have sendt den gode gin til et helt andet niveau, som med sikkerhed ville have fået vennerne til at klappe i hænderne og tale i rosende vendinger om den herlige, forfriskende smag.

Der er nemlig på ingen måde holdt igen på kvaliteten, hvilket brugen af hele tre forskellige typer af den fineste ingefær, man kan opstøve på Jorden, er et udtryk for. Samt den liflige kombination med citrusnoter, som fuldender denne Ginger Ale og gør den særdeles egent til de mørkere typer af spiritus såsom rom og whisky.

 

Fever-Tree

De to gode venner Charles Rolls og Tim Warrillow stiftede Fever-Tree tilbage i 2004 med visionen om at fremstille kvalitets premium mixere til at blande op med kvalitetsspiritus. Den første mixer de udviklede og fremstille var deres klassiker: ”Premium Indian Tonic Water”. Siden begyndelsen i 2004 er der tilføjet mange flere lækre mixere til Fever-Trees udvalg, hvor fokus fra starten har været på den høje kvalitet og brugen af luksus råvarer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *