Brug konfetti og guld balloner og hold den vildeste fest

Når man skal holde en fest, så kan man vælge at holde en temafest. Det kan fx være, at man vælger en bestemt farve, som tingene skal være i. For eksempel kan det være et guld temafest.

Pynt op med guld konfetti til din temafest i guld

Når man skal holde en temafest, så er det en god ide at bruge noget pynt. Når der er er pyntet op til en fest, så kommer folk i en rigtig god stemning.

Man kan fx vælge at bruge guld konfetti som pynt, hvis du holder temafest i guld. Konfetti kan man fx vælge at lægge på bordet, så bordet bliver pyntet. Man kan fx få nogle perler, som man kan pynte bordet med, men man kan også få konfetti, der er formet som nogle bestemte ting.

Brug guld balloner til at pynte op med

Hvis man har en guld temafest, så kan man vælge at pynte op med Guld balloner. Balloner kan være med til at give en rigtig festlig stemning. Hvis der er børn med til festen, så vil de også helt sikkert synes om, at der er balloner. Hvis der er børn med, så kan man fx putte slik indeni ballonerne, så skal børnene sprænge ballonerne før, at de kan få fat i slikket. Det er en god måde at holde børnene beskæftiget på.

Bed gæsterne om at tage noget guld på

Når man vælger at holde en fest med guld som tema, så kan man også bruge guld servietter. Ved at bruge fx guld ting, så får festen et tema, og den får en rød tråd. Man kan fx også sige til gæsterne, at de skal have mindst en ting på, der er guld farvet. Det kan være med til at gøre festen endnu bedre, hvis alle har noget guld på.