En ny revolution inden for fødevarer er i gang: Den hedder…

CBD sælges normalt i kombination med en basisolie, f.eks. oliven- eller kokosolie, som kosttilskud, vape, gel til påføring på huden og for nylig også i mad og drikke.

Virksomheder har taget den voksende offentlige bevidsthed om CBD til sig og har promoveret deres produkter online, i detailhandelen og i stigende grad i mad og drikkevarer.

CBD er faktisk svært at lave mad med. Det har en ulækker bitter smag. Man skal være opmærksom på den type olie, som CBD’en er blandet med. CBD i kokosolie er fantastisk i thailandsk madlavning afbalanceret med koriander, ingefær og lime. Olivenolie CBD er god til mellemøstlig mad som hummus, eller du kan endda maskere smagen med rosmarin og putte det i ostesovs eller kartoffelmos.

CBD har en tendens til at fungere godt i fødevarer med en stærkere, jordagtig smag, f.eks. chokolade og kaffe.  En lækker CBD-brownie er et godt eksemple på en god ide at præve derhjemme. Du kan overveje at tilføje CBD til flere søde bagværk som f.eks. nøddeagtige flapjacks og rødbede-chokoladekage, som naturligt har en dybere og fyldigere smag, der supplerer den jordnære, næsten bitre smag og duft af CBD-olie.

Når du laver mad med CBD, skal du være forsigtig med ikke at opvarme blandingen ved for høj temperatur. En søgning på CBD-websteder giver oplysninger om, at CBD fordamper og mister sine “sundhedsegenskaber” ved mere end 160-180 °C, men der er også en ringe forståelse af, hvad der sker med CBD, når man koger det eller tilsætter det til en drik.

Det er der også råd for……

Fødevareindustrien vil have dig til at forstå, at CBD er mere effektivt, når det indtages sammen med fedtholdige fødevarer, og undersøgelserne beviser det. CBD kan forårsage negative bivirkninger som kvalme, diarré og opkastninger på tom mave, men kroppen optager mere CBD, når det indtages med mad. En undersøgelse viste, at indtagelse af CBD sammen med et måltid med højt fedtindhold sammenlignet med et måltid med lavt fedtindhold førte til en betydelig stigning i CBD’s opløselighed i blodbanen.

Et hurtigt kig på nettet vil bekræfte, at de fleste CBD-produkter kommer i fast form. Der findes forskellige CBD-inficerede faste stoffer som chokolade, sæbe, hudplejeprodukter og meget mere, men det er en anden historie med drikkevarer. Manglen på CBD-inficerede drikkevarer skyldes, at CBD i sin rene form er en olie. Som en olie er det langt vanskeligere for producenterne at blande det godt med væsker som f.eks. vand.

Endnu bedre …. Vand opløseligt CBD pulver – UDEN SMAG OG UDEN LUGT!

Omfattende dataforskning viser, at CBD olie har en lav absorbering, som følge af tarm vævet; dog giver mikroindkapslet CBD ekstrakt en større absorbering og biotilgængelighed af dets cannabinoider ved hjælp af mikro-indkapslings-teknologien og anvendelse af en lavere doser der giver større effekt.

Mikroindkapslet CBD pulver kan absorberes og bliver  hurtigere absorberet i forhold til  CBD olie. Det er interessant, efter 190 minutters inkubationsundersøgelser,  viser data en biotilgængelighed større end 90%. Vores forskning og understøttende data støtter en 25-fold forbedring af biotilgængelighed i forhold til cannabinoide-rig CBD-olie.

 

Denne forbedrede kinetiske respons genereres som et resultat af patentbeskyttet mikroindkapslingsteknologi. The Real CBD’s patenterede CBD-pulver et yderst alsidigt produkt og kan stort set bruges i al madlkavning uden at tilfører lugt eller smag til dine retter. Selv din hund vil ikke opdage hvis du putter lidt i dens mad………..

Fødevareindustrien stræber hele tiden efter at finde den nye “it”-mad, der kan lokke flere forbrugere til at købe, hvilket er tilfældet med CBD-madtrenden. Det bemærkelsesværdige ved denne trend er CBD’s sundhedspotentiale for forskellige kroniske og mentale sundhedsproblemer. Også selvom du ikke fejler noget kan CBD-produkter stadig gære din almene sundhed og velvære endnu bedre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.