råvarer

Få varme og lækre råvarer året rundt

Hvem drømmer ikke om minimum 15 graders varme året rundt og lækre sommerfrugter året rundt?

At have varme og lækre sommerfrugter året rundt, det er for mange en drøm. Flere og flere danskere vælger at indfri den drøm.

Flere og flere danskere køber bolig i Malaga

Flere og flere danskere vælger at købe en bolig i Malaga. Det er enten en helårsbolig eller en feriebolig, hvor de kan tage ned i ferierne. Det tager ikke særlig lang tid at flyve til Malaga. Hvis man derfor har en bolig i Malaga, så er det kun en smuttur ned til sommer og varme.

Malagas temperaturer kommer sjældent under de 15 grader om vinteren. I vintermånederne kan der dog være regn, men sne er ikke noget, som man oplever i Malaga, da temperaturen aldrig kommer under frysepunktet.

Derudover er der året rundt adgang til friske og lækre råvarer såsom grøntsager og frugter.

Mange der har en bolig i Malaga, de vælger at leje den ud i de perioder, hvor de ikke selv bruger den. Det er en god måde at tjene penge, som man kan bruge til at afvikle på lånet af ens bolig. Hvis man vælger at leje ens bolig ud, så er der nogle regler, som man skal sætte sig ind i inden, at man lejer den ud.

Et overflødighedshorn af råvarer

Spanien byder på rigtig mange lækre råvarer og lækre retter, som man ikke ser særlig meget til i Danmark. I Malaga er oliven en vigtig ingrediens. Specielt bruges der meget olivenolie. Derfor er smøren som fedtstof ofte erstattet med olivenolie.

De fleste lande har nogle traditionelle retter. I Danmark har vi stegt flæsk med persillesovs.

I Spanien er en af de traditionelle retter tapas, som ofte består af brød, oste og pølser.

En anden traditionel ret er paella, som er en risret.

Læs om Malaga

Hvis man er interesseret i at købe en bolig i Malaga eller at rejse derned på ferie, så kan det være en god ide at læse lidt om Malaga. På Råvareguiden.dk kan man læse meget mere omkring Malaga, om at købe bolig dernede og om deres store udvalg af lækre råvarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *