Hvem elsker ikke en god club-sandwich?

Den er elsket af mange og hadet af de få. Club-sandwichen findes på en hver cafe, gastro-pub eller lignende med respekt for sig selv. Man kan være heldig at få den serveret perfekt tilberedt, med den helt rigtige blanding af surt, sødt, aromatisk, sprødt og blødt. Men man kan også gå helt galt i byen og få serveret en kedelig og slatten udgave af den ellers så populære sandwich. Typisk handler det om at bestille sin sandwich på steder, hvor de går op i andet end friture og papbrød. Den perfekte sandwich skal nemlig laves med respekt for råvarerne og den betalende kunde.

Spis din club-sandwich med god samvittighed

En club-sandwich behøver ikke være lig med dårlig samvittighed over kalorieindtag og fedtede pomfritter eller chips ved siden af. Når du skal finde eller lave den perfekte club-sandwich, så fokuser på selve sandwichen og de gode råvarer i stedet for det lidt kedelige tilbehør, som tit følger med, når du bestiller den ude. Sprød salat og kylling af en god kvalitet kan få dig langt. Ligesom valg af brød, antal lag og præsentationen har meget at sige. Vil du gerne selv kunne lave den bedst club-sandwich, så klik her.

Den famøse dressing

Vigtigt, når du laver din club-sandwich, er selvfølgelig den karakteristiske dressing, som tegner grundsmagen i din sandwich. Det handler om at komme i gang i relativt god tid, når man skal lave den perfekte dressing til sin sandwich. Dressingen skal nemlig helst stå og trække i god tid, inden den møder brød, kylling, salat og så videre i en herlig forening på din tallerken.

Imponer vennerne og kæresten

Det er nemt at imponere sine venner og kæresten med en lækker sandwich, hvis bare man følger de gode råd som beskrevet her over. En sandwich er for mange en yndlingsspise og ikke noget, som du kan komme galt afsted med at servere for dine gæster. Nyd dem til en hyggelig frokost med en kold øl. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det og servere din sandwich som på cafeer, så kast dig ud i at lave dine egne pomfritter eller chips. Det er super enkelt at lave, enten ovnbagt eller i frituregryden. Bedste tommelfingerregel er bare at sørge for at dræne kartoflerne i en skål vand inden de rammer olien eller ovnen. Husk også, at eventuelle krydderier eller salt først skal på pomfritten eller chipsen efter tilberedning. På den måde holder du dit tilbehør sprødt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.